Premium åldrade SEO Domäner

Få ett försprång med en nischrelevant utgången domän från ToppDomäner.se. Åldrade domäner som ger omedelbar SEO-boost är effektiva digitala tillgångar som du kan utnyttja för att starta och skala onlineföretag. Få bättre resultat – snabbare.

Topp domaner .se
1. Bläddra bland våra premium åldrade domäner
Topp domaner .se
2. Välj domän
Topp domaner .se
3. Börja bygga din hemsida och få bättre SEO resultat – snabbare

Kunskapsbanken

Lär dig mer om utgångna domäner, SEO, och hur du lyckas på webben.

Vad är Domänauktoritet? En Komplett Guide
Vad är Domänauktoritet? En Komplett Guide

Domänauktoritet, mer känt som domain authority är, som dess namn antyder, en domäns auktoritet i ögonen av sökmotorer. Det kanske låter lite luddigt, men oroa dig inte, vi ska reda ut alla detaljer i denna artikel.
Läs mer


Vad är Domänauktoritet?
Köpa ett Åldrat Domännamn – Utgångna Domäner Komplett Guide

Att köpa ett åldrat domännamn är ingen kostnad, det är en investering.
Syftet med ett premium åldrat domännamn är att hjälpa dig att ranka bättre och högre – snabbare, i sökresultaten på sökmotorer. Detta tack vare SEO fördelarna som utgångna domäner redan har etablerat.
Läs mer


Vad är en Toppdomän? Allt du Bör Veta!
Vad är en Toppdomän? Allt du Bör Veta!

Toppdomän, på engelska känt som Top-level-domain, eller TLD är det sista elementet i en domänstruktur. Den toppdomän vi alla är mest bekanta med är ändelsen .com.

Men för att helt förstå vad en toppdomän är måste vi först titta på strukturen för ett domännamn. Därefter kommer vi att täcka toppdomäntyper, deras syfte och effekt på SEO.
Läs mer


01.

Erfarenhet

Med mångårig kunskap inom SEO vet vi vad som krävs för att ranka i toppen på sökmotorer.

02.

Kunskap

Vi utvärderar, analyserar, och handplockar de allra bästa utgångna domänerna.

03.

Resultat

Ta del av de många fördelarna som ett högkvalitativt, åldrat domännamn ger. Spar pengar, tid, och uppnå bättre resultat – snabbare.

Säkra ditt domännamn idag!
Investera i en kvalitativ domän med SEO kraft idag.

Spar år av hårt och kostsamt SEO arbete med en åldrad domän

Köp en åldrad domän med redan etablerad auktoritet och SEO kraft. Spar tid, pengar, och energi.
Skälen att köpa ett åldrat domännamn är många:

#1. Domänålder

Domänens ålder är en faktor i Googles algoritm. Med en åldrad domän slipper du vänta på att din nya domän ska åldras och öka i auktoritet. Köp en redan åldrad domän för att kickstarta din hemsidas etablering i sökmotorer. Googles algoritm reagerar positivt på auktoritativa och gamla domäner när det kommer till webbplatsrankningar.


#3. Domänauktoritet

En domäns auktoritet är en av de viktigaste faktorerna för att ranka väl och få synlighet i sökmotorer. Att bygga auktoritet och trovärdighet för din hemsida tar tid. Med åldrade domäner tar du en genväg och bygger upp din hemsida med en redan hög auktoritet så att dina SEO-ansträngningar kan ge snabbare och bättre resultat.


Backlinks, kända som bakåtlänkar är en av de viktigaste faktorerna för att en hemsida ska ranka väl i sökmotorer. På Toppdomäner hittar du domäner med redan starka länkprofiler så att du kan spara pengar och energi istället för att spendera stora summor för att bygga länkar till din hemsida. Ju mer relevanta och auktoritativa webbplatser som länkar till din webbplats, desto bättre ranking i sökmotorer kan du förvänta dig.

#2. Organisk trafik

De flesta inser inte att många utgångna domäner fortfarande får trafik. Detta kan hjälpa dig att kickstarta din nya hemsida.


#4. Länkkraft

En utgången domän med åldrade bakåtlänkar kommer att skicka länkjuice till en webbplats och detta hjälper dig rankas högre i Googles sökmotor.


#6. Google Sandbox

Nyregistrerade domäner utsätts i början för Googles ”Sandbox” där Google testar den nya hemsidan. Att komma ur från Googles ”Sandbox” tar tid, och under tiden kan du inte förvänta dig några större resultat. Genom att investera i en åldrad domän kan du hoppa över detta steg och komma igång med att ranka din hemsida omgående och se resultat snabbare.

Vi erbjuder sökmotoroptimering och sökmotoranalys på nya och befintliga WordPress hemsidor, både lokal sökmotoroptimering och generell sökmotoroptimering på svenska och engelska.

Kontakta oss för att få hjälp med sökmotoroptimering


Gå med i Vårt Nätverk

Ange din e-postadress för att registrera dig för nyhetsbrevet för senaste uppdateringarna!