Domäner till salu

Välj bland våra handplockade utgångna, åldrade domäner med SEO-kraft.

Vi har en stor portfölj av högkvalitativa utgångna domäner, även kända som expired domains eller åldrade domäner. Kickstarta ditt SEO-arbete eller komplettera din nuvarande strategi med en högkvalitativ domän som redan har en stark och etablerad länkprofil. Att köpa en utgången domän med en stark länkprofil kan ge dig ett försprång och spara både tid och pengar tack vare möjligheten att utnyttja den redan existerande länkkraften till sidan. Bättre och snabbare SEO-resultat helt enkelt!

Kontakta oss idag för att ta del av vårt utbud av utgångna, åldrade domäner!

Sök


  • Bläddra bland våra högkvalitativa, handplockade åldrade domäner.

Välj


  • Välj den domän som passar dig och ditt projekt.

Köp


  • Beställ ditt domännamn snabbt och enkelt.

Skicka förfrågan för att få tillgång till dokumentet med domäner till salu

Vår urvalsprocess

Samtliga domäner genomgår en gedigen utvärdering innan de erbjuds till försäljning för att säkerställa att domänerna är högkvalitativa.

Förklaring av termer

Domain authority (DA): Domain Authority (DA) är en sökmotors rankingpoäng utvecklad av Moz som förutsäger hur sannolikt det är att en webbplats kommer att ranka väl på sökmotorernas resultatsidor.
Ålder: Tiden då domännamnet först registerades. Åldern på en domän har visat sig vara en faktor i hur väl en hemsida rankar i sökmotorer.
Authority score: Authority Score är ett sammansatt domänpoäng som betygsätter den övergripande kvaliteten på en webbplats eller en webbsida. Authority score fastställs av SEMRush.
Länkar: Reflekterar antalet bakåtlänkar domänen har från unika webbplatser.
Kategori: Beskriver kategorin inom vilken domänen användes för tidigare. För att få bästa resultat med ett åldrat domännamn är det rekommenderat att välja en domän som har använts till samma kategori som du planerar att använda den för.
Trust Flow (TF): TF mäter en webbplats trovärdighet genom att använda kvalitet som ett nyckelmått. En webbplatss Trustflow mäts av antalet klick en specifik sida får i jämförelse med en uppsättning av betrodda webbplatser.
Länkprofil: Länkprofilen är den sammansatta helheten av bakåtlänkar, så kallade backlinks, som pekar till en domän. Varje enskild bakåtlänk utvärderas i detalj, men det är framförallt helheten som avgör om det är en högkvalitativ domän.

Utöver dessa kriterier använder vi flera ytterligare utvärderingskriterier för att säkerställa högkvalitativa domäner.

Läs om vår process för att utvärdera domännamn i detalj här.