Vanliga frågor

Kickstarta ditt onlineprojekt med ett högkvalitativt åldrat domännan som hjälper dig att synas i sökresultaten.

Så funkar det

Snabbt, enkelt, och effektivt. Ditt onlineprojekt börjar med ett högkvalitativt åldrat domännamn som ger resultat.

1

Sök


  • Bläddra bland våra högkvalitativa, handplockade åldrade domäner.
2

Bläddra


  • Välj den domän som passar dig och ditt projekt.
2

Köp


  • Beställ ditt domännamn snabbt och enkelt. Domänen förs över till dig inom 24 timmar.
Har du några frågor?

FAQ – Vanliga frågor

Hur lång tid tar det innan jag får min domän?

När du har beställt ett domännamn förs det över inom 24 timmar till dig. Det kan ta upp till några dagar innan du kan använda det beroende på vilken host du använder.

Vilka betalmetoder accepteras?

Vi accepterar kortbetalning med de vanligaste kreditkorten, PayPal, samt banköverföring.

Vad bör jag tänka på när jag ska köpa ett åldrat domännamn?

Det finns en mängd olika saker att tänka på när du ska köpa ett domännamn. Vi har redan gjort grovjobbet genom att analysera och handplocka de bästa och mest högkvalitativa åldrade domänerna. Men för att se till att du hittar det domännamn som passar just dig och din verksamhet allra bäst, läs vår guide till hur du väljer det bästa åldrade domännamnet i denna artikeln.

Vad är en åldrad domän?

En åldrad domän, även känd som ”aged domain”, ”expired domain”, eller ”åldrad domän” är en domän som har registrerats av en individ, företag eller organisation, men som inte förnyas efter att avtalet löper ut, eller som avsiktligt sägs upp.

Domäner som redan har registrerats – åldrade domäner, har ofta redan bakåtlänkar, en hög auktoritet, högt förtroende, domänpopularitet och andra SEO-funktioner, såsom en hög PageRank, som kan gynna din onlinenärvaro och hjälpa dig i ditt SEO arbete för att ranka högt i sökresultaten på sökmotorer. Om domänen var väl underhållen av den tidigare ägaren kan detta ge den perfekta grunden för att starta ett nytt projekt. Senare steg som att bygga länkar eller skapa en hög synlighet för din hemsida görs då betydligt enklare eftersom att en viktig grund redan har lagts.

Det är viktigt att poängtera att dessa fördelar främst gäller om domänen har en god historik och har underhållits, och byggts väl på korrekt sätt. På Toppdomäner finner du därför enbart handplockade och högkvalitativa domäner som har blivit utförligt analyserade.

Utgångna domäner med värdefulla bakåtlänkar kan alltså bidra till att föra projektet framåt i sökresultaten och ge en bra utgångspunkt för vidare länkbygge – om du väljer rätt domän. Genom att köpa en premium domän från Toppdomäner slipper du göra detta gedigna arbete, och undviker att köpa en dålig domän med en historia av spam som istället kan ha en negativ effekt på ditt projekt. Kort sagt kan vi kalla dem SEO-domäner på grund av de positiva fördelarna de kan ha för SEO.

Vi erbjuder sökmotoroptimering och sökmotoranalys på nya och befintliga WordPress hemsidor, både lokal sökmotoroptimering och generell sökmotoroptimering på svenska och engelska.

Kontakta oss för att få hjälp med sökmotoroptimering


Gå med i Vårt Nätverk

Ange din e-postadress för att registrera dig för nyhetsbrevet för senaste uppdateringarna!